Gata cu făina şi uleiul! Pentru că sunt ştirbi, simpatizanţii PSD vor fi ademeniţi cu găleţi de dinţi

PSD adoptă o nouă tactică pentru a-şi convinge simpatizanţii să pună ştampila unde trebuie, duminică. Astfel, după ce le-au asigurat acestora provizii de făină şi ulei cât pentru trei apocalipse, pesediştii se vor adresa unei probleme stringente care îi macină electoratul: dantura, sau, mai exact, lipsa ei.

“În urma peregrinărilor noastre prin diverse sate şi comune, în special din judeţul Teleorman, ne-am dat seama de un lucru: nu am văzut nici un simpatizant PSD cu dantură completă. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, am văzut, în total, la zecile de mii de oameni veniţi la mitinguri şi pomeni, mai puţini dinţi decât am eu în gură. Aşa că am zis să diversificăm puţin oferta electorală, şi să dăm câteva găleţi de dinţi fiecărei familii”, a declarat Victor Ponta.

Pentru milioanele de dinţi necesari, pesediştii au apelat, în special, la votanţii fideli trecuţi în nefiinţă, mobilizând o armată întreagă de dentişti pentru a face vizite la domiciliu în fiecare cimitir. “Dacă ieşi din coşciug doar o dată la cinci ani, ce nevoie ai de dinţi?”, se întreabă, retoric, pragmaticul premier al României.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
13 noiembrie 2014 08:11
Citește mai mult despre: alegeri dinti faina Ponta ulei

Alte articole

Vezi mai mult