Gata cu fake news-urile! N-a huiduit nimeni pe stadion, se auzea Floricica Dansatoarea care huiduia la Cotroceni

Cineva trebuie să spună stop acestor ştiri false! E datoria cetăţenilor oneşti şi inteligenţi să condamne fake news-urile, de genul ştirii că recent pe Naţional Arena ar fi fost huiduieli la adresa cuiva. Conform unei agenţii de presă independente, se auzea doar Floricica Dansatoarea, care continuă protestul ei mut cu urlete în faţa Palatului Cotroceni.

Inteligenţa covârşitoare a românului, care îl face să-şi cumpere maşină diesel pentru oraş, face ca densitatea aerului în Bucureşti este foarte mare, graţie concentraţiei ridicate de noxe de eşapament. Acest lucru permite propagarea sunetului de la Cotroceni până la stadion. De aceea Floricica se auzea atât de clar. Ce n-au dat nici tefeliştii este că după “Huuuuooooo” se aude şi “Unde este domnu’ Iohannis?!”, potrivit surselor.

Floricica nu a comentat huiduielile, dar confirmă că ştirile false au făcut-o să piardă miliarde de vizionalizări pe Youtube, pentru că lumea o confundă cu o altă panaramă din Ferentari şi dă click pe acele clipuri: “A dracu’ care mai dansează din buric pentru voi!”, a spus Floricica.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 iunie 2018 13:06
Citește mai mult despre: Firea floricica dansatoarea

Alte articole

Vezi mai mult