Gata cu şmecheria, Putin! România scoate laserul lui Coandă din tunelul dacic

Mișcările de trupe de la granița cu Ucraina au determinat forțele armate române să scoată asul din mânecă. Imensele porți de piatră ce străjuiesc ieșirea din magistrala nord a tunelurilor dacice (TD4) de la Vișeul de Sus s-au deschis pentru prima oară în jumătate de secol pentru a face loc laserului lui Coandă.

Imensa mașinărie șenilată s-a deplasat apoi de-a lungul defileului, pe lângă Vișeu, spre Sighetul Marmației unde a fost îndreptată amenințător spre Ucraina. Raza de acțiune este una practic nelimitată, singura problemă pe care o întâmpină operatorii tancului este curbura pământului.

În aceste momente laserul lui Coandă a fost deja băgat în priză și armat, pregătit să respingă orice fel de invazie venită dinspre Rusia sau orice altă țară se află în direcția sa de tragere. Soldații noștri au dat asigurări că nu e nevoie decât de cinci minute de încălzire pentru ca acesta să atingă capacitatea maximă de încărcare și să topească orice fel de echipament militar aflat de partea cealaltă a graniței.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 februarie 2022 10:30
Citește mai mult despre: Henri Coandă laser Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult