Gata cu violențele de stradă. Jandarmeria promite că va bate protestatarii direct la domiciliu

Conducerea jandarmeriei a anunțat că va lua măsuri dure pentru ca evenimente ca cele petrecute în seara de vineri să nu se mai repete. „Să nu ajungem în atenția publicului cu aceste fapte reprobabile făcute de colegii noștri, propunem o bătaie mai intimă, la domiciliul protestatarului, unde nu e nimeni să ne deranjeze sau să filmeze”, a anunțat șeful jandarmeriei.

Instituția a anunțat, prin purtătorul de cuvânt, este conștientă de imaginea negativă din presa internațională cu privire la aceste violențe și dorește schimbarea imaginii României în bine. „O bătaie la domiciliu e ca un dialog personal cu cetățeanul, politica noastră trebuie să fie de la om la om. Jandarmul trebuie să fie un partener de încredere, care să te privească în ochi când îți dă cu pulanul peste față”.

Dealtfel s-a luat și decizia de a înființa postul de jandarm de proximitate. Când un cetățean simte că-l deranjează ceva în țara asta, că e ceva în neregulă și ar avea chef să strige asta guvernului, sună la jandarmul arondat, acesta vine, ascultă doleanțele, și apoi te bate cu pulanul, te spală cu dușul cu apă rece peste față și aruncă și o grenadă cu gaz pe casa scării, să știe și vecinii ce-ai pățit.

Scris de Eftimie
13 august 2018 13:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult