Procedura electorală din SUA a fost finalizată! Potrivit Constituţiei americane, Donald Trump a efectuat vizita la şeful Ocultei Mondiale, George Soros, unde a fost validat ca preşedinte ales. Trump urmează să fie validat şi de Congresul American, după ce George Soros va trimite Congresului avizul consultativ.trump_la_soros.jpg

În timpul vizitei, George Soros i-a înmânat sceptrul cu cap de ţap şi l-a făcut pe Trump maestru de gradul 33 în Masonerie, gradul tradiţional al preşedinţilor. Trump a fost suit pe un tron aurit şi rând pe rând, şefii unor state mai mici, precum Germania, Franţa sau India, au venit să-i pupe tălpile.

George Soros i-a dat apoi lui Trump o listă cu priorităţile Statelor Unite pentru următorii 4 ani şi i-a spus noului preşedinte că poate da afară toţi mexicanii, el n-are de ce să se opună.  George Soros spune însă că Trump e o soluţie de compromis. Liderul lumii s-a declarat dezamăgit că Hillary Clinton a pierdut şi o va sancţiona corespunzător: va fi trimisă ambasador într-o ţară de căcat, adică în România.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 10.11.2016 17:16 Politic

National Cinematografic