Gata, e oficial! Donald Trump a fost validat ca preşedinte de către George Soros

Procedura electorală din SUA a fost finalizată! Potrivit Constituţiei americane, Donald Trump a efectuat vizita la şeful Ocultei Mondiale, George Soros, unde a fost validat ca preşedinte ales. Trump urmează să fie validat şi de Congresul American, după ce George Soros va trimite Congresului avizul consultativ.

În timpul vizitei, George Soros i-a înmânat sceptrul cu cap de ţap şi l-a făcut pe Trump maestru de gradul 33 în Masonerie, gradul tradiţional al preşedinţilor. Trump a fost suit pe un tron aurit şi rând pe rând, şefii unor state mai mici, precum Germania, Franţa sau India, au venit să-i pupe tălpile.

George Soros i-a dat apoi lui Trump o listă cu priorităţile Statelor Unite pentru următorii 4 ani şi i-a spus noului preşedinte că poate da afară toţi mexicanii, el n-are de ce să se opună. George Soros spune însă că Trump e o soluţie de compromis. Liderul lumii s-a declarat dezamăgit că Hillary Clinton a pierdut şi o va sancţiona corespunzător: va fi trimisă ambasador într-o ţară de căcat, adică în România.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
10 noiembrie 2016 15:11

Alte articole

Vezi mai mult