Toată lumea îl crede prost și senil, dar în spatele imaginii de bunicuț retardat se ascunde un geniu malefic. Nu e nicio coincidență că, în timp ce oameni mai puțin inteligenți din guvern spun tot felul de tâmpenii, Petre Daea își urmează minuțiosul plan diabolic de a înlocui toate animalele domestice cu oi.

daea_malefic_mielpsd copy.jpg

„Oaia este o statuie vie. Aceasta este doar o definiție. Argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare și pentru orice loc. Uitați-vă dumneavoastră astăzi în orice parte a țării cât de frumos este acest animal pe pășunile verzi ale țării românești. Frunza o are toată lumea, dar oile ca în România nu. Lângă oaie găsești o frunză, lângă frunză nu poți să găsești o oaie”, explica Daea la sfârșitul lunii mai. Astăzi, mai mulți crescători de porci îl acuză că a creat pesta porcină în laborator pentru a înlocui mâncarea preferată a românului, carnea de porc, cu una de oaie.

„Domnul Daea avea dreptate, cum adică într-o fermă cu o singură intrare și o singură ieșire a intrat virusul pestei porcine. Păi răspunsul e simplu, pe acea intrare unică a venit doar domnul Daea în inspecție. Și, brusc, aveam pestă porcină. Nu este o coincidență”, a spus un fermier care și-a văzut întreaga fermă de porci făcută jumări la ordinele autorităților.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 03.08.2018 16:01 Politic

National Cinematografic