Geniul malefic Petre Daea, acuzat că a creat pesta porcină în laborator ca să nu mai creştem decât oi

Toată lumea îl crede prost și senil, dar în spatele imaginii de bunicuț retardat se ascunde un geniu malefic. Nu e nicio coincidență că, în timp ce oameni mai puțin inteligenți din guvern spun tot felul de tâmpenii, Petre Daea își urmează minuțiosul plan diabolic de a înlocui toate animalele domestice cu oi.

„Oaia este o statuie vie. Aceasta este doar o definiție. Argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare și pentru orice loc. Uitați-vă dumneavoastră astăzi în orice parte a țării cât de frumos este acest animal pe pășunile verzi ale țării românești. Frunza o are toată lumea, dar oile ca în România nu. Lângă oaie găsești o frunză, lângă frunză nu poți să găsești o oaie”, explica Daea la sfârșitul lunii mai. Astăzi, mai mulți crescători de porci îl acuză că a creat pesta porcină în laborator pentru a înlocui mâncarea preferată a românului, carnea de porc, cu una de oaie.

„Domnul Daea avea dreptate, cum adică într-o fermă cu o singură intrare și o singură ieșire a intrat virusul pestei porcine. Păi răspunsul e simplu, pe acea intrare unică a venit doar domnul Daea în inspecție. Și, brusc, aveam pestă porcină. Nu este o coincidență”, a spus un fermier care și-a văzut întreaga fermă de porci făcută jumări la ordinele autorităților.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 august 2018 14:01
Citește mai mult despre: daea oaie porci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult