Geoană îl acuză pe Ponta de plagiat: Mă copiază la prostie

Fostul preşedinte al PSD a lansat un atac dur asupra actualului premier, acuzându-l că-l imită şi încearcă să-i fure aura de prostănac. “În ultimele zile Victor Ponta a dat un adevărat recital de prostie. Este clar un atac îndreptat împotriva mea”, a spus Geoană.

Geoană spune că nu-l deranjează atât faptul că Ponta încearcă să se impună ca cel mai prostănac om din politică, ci că epatează cu prostia sa. “Prostia este una din acele calităţi ce trebuie folosită discret, cu măsură. Ponta s-a lăcomit, a făcut în câteva zile atâtea prostii cât am făcut eu în toată cariera mea politică”.

În replică, Victor Ponta a trimis un comunicat de presă plin de greşeli gramaticale în care a precizat că mai mult de 60% din prostiile pe care le spune şi le face sunt originale. “Nu este vorba decât de un alt atac împotriva mea regizat de Traian Băsescu”. Acesta s-a arătat dispus să fie evaluat de o comisie interministerială care să confirme că este prost din proprie iniţiativă, nu că vrea să-l copieze pe Geoană.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 iunie 2012 07:06

Alte articole

Vezi mai mult