George R. R. Martin către bucureşteni: “Dacă votaţi cu Firea, îi omor şi pe Jon Snow şi pe pitic!”

Posibilitatea ca Gabi Firea să ajungă primar în București l-a enervat până și pe George R. R. Martin. Acesta a amenințat bucureștenii că, dacă sunt atât de bătuți în cap încât s-o aleagă mâine pe Gabi Firea, va ucide în următorul episod mai multe persoanaje, între care Jon Snow și piticul.

”Știu că foarte mulți bucureșteni se uită la Game of Thrones și mi se pare normal să-i fac să sufere dacă o aleg pe Firea”, spune George R. R. Martin. ”Îi omor pe toți și îi înlocuiesc cu pesediști: cu Iliescu, cu Dragnea, cu Ponta. O să-i înlocuiesc pe toți cu odioși de la PSD. Până și pe Daenerys o s-o ucid și s-o pun pe Firea în locul ei. Numai că Firea nu va avea dragoni, ci niște oi, că oi sunt toți bucureștenii care votează pesediști.”

George R. R. Martin are în plan și alte schimbări. ”Nu se va mai vorbi în engleză, ci în moldovenește, așa cum vorbesc votanții cei mai fideli ai pesediștilor. Și din 2 în 2 minute acțiunea filmului va fi întreruptă de un mesaj scurt, «Tâmpiților, ați votat-o pe Gabi Firea primar!». Pentru că bucureștenii nu vor avea voie să uite niciodată cât sunt de proști dacă cumva ajung s-o aleagă pe Gabi Firea primar”, a spus George R. R. Martin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 iunie 2016 13:06
Citește mai mult despre: alegeri Firea rr martin

Alte articole

Vezi mai mult