Visai la ăia 30 de lei pentru căţelul tău? Ia-ţi adio! Cunoscutul reptilian şi filantrop George Soros declară că îşi retrage complet sprijinul faţă de manifestaţia din Piaţa Victoriei după ce protestatarilor nu le-a ieşit steagul Ungariei, comandat de Soros încă de săptămâna trecută.

soros_suparat_pe_steag.jpg

“Roşu, alb, verde! Nu roşu, galben, albastru! Era chiar atât de greu de reţinut? Nimic nu poţi să faci cu daltoniştii ăştia! Cum o să mai dezbin eu poporul român când voi nu puteţi ţine minte trei cuvinte?”, a tunat Soros, aruncând după aghiotanţii săi cu un sceptru cu capul lui Bafomet. “Ce-o să zică RTV-ul acum, că nu mai vrem să furăm Ardealul?”

Mai mult decât atât, magnatul american spune că se gândeşte serios să sponsorizeze de acum încolo protestele pro-PSD de la Cotroceni. “Chiar dacă va trebui să scot mai mult din buzunar, în ăia măcar poţi avea încredere să execute un ordin.”Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 13.02.2017 15:48 Politic

National Cinematografic