George Soros îşi retrage sprijinul financiar după ce protestatarii au greşit complet steagul Ungariei

Visai la ăia 30 de lei pentru căţelul tău? Ia-ţi adio! Cunoscutul reptilian şi filantrop George Soros declară că îşi retrage complet sprijinul faţă de manifestaţia din Piaţa Victoriei după ce protestatarilor nu le-a ieşit steagul Ungariei, comandat de Soros încă de săptămâna trecută.

“Roşu, alb, verde! Nu roşu, galben, albastru! Era chiar atât de greu de reţinut? Nimic nu poţi să faci cu daltoniştii ăştia! Cum o să mai dezbin eu poporul român când voi nu puteţi ţine minte trei cuvinte?”, a tunat Soros, aruncând după aghiotanţii săi cu un sceptru cu capul lui Bafomet. “Ce-o să zică RTV-ul acum, că nu mai vrem să furăm Ardealul?”

Mai mult decât atât, magnatul american spune că se gândeşte serios să sponsorizeze de acum încolo protestele pro-PSD de la Cotroceni. “Chiar dacă va trebui să scot mai mult din buzunar, în ăia măcar poţi avea încredere să execute un ordin.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
13 februarie 2017 13:48
Citește mai mult despre: drapel guvern protest Romania Soros steag ungaria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult