Germania legalizează căsătoria homo! Coaliţia pentru Familie cere interzicerea autostrăzilor, ca să nu ajungem ca ei

“Priviţi la ce duce bunăstarea, acest dar otrăvit al Diavolului!” Astfel şi-a început discursul Mirel Costică, lider local din Tecuci al Coaliţiei pentru Familie, la aflarea veştii că Bundestagul a legalizat căsătoriile gay. În prezent, Coaliţia militează pentru interzicerea autostrăzilor, pentru ca ţara noastră să nu ajungă niciodată ca Germania.


“Şi despre Sodoma şi Gomora se spune că aveau drumuri asfaltate impecabil, trenuri care veneau mereu la timp, autobuze cu aer condiţionat funcţional. Şi la ce le-a folosit, dacă asta le-a luat minţile şi au ajuns să nu mai ucidă homosexualii cu pietre? Eu nu vreau ca băieţii mei să meargă cu 150 la oră între Piteşti şi Sibiu într-o asemenea lume degenerată”, se întreabă Lucia Terente din Slatina, mamă a 28 de copii şi susţinătoare înfocată a Coaliţiei.

Pentru că în apropierea lor există un risc crescut de homosexualitate galopantă, şi cele trei autostrăzi existente ar putea fi demolate dacă Parlamentul va ţine cont de cererile Coaliţiei pentru Familie, au precizat surse din cadrul familiei tradiţionale.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
30 iunie 2017 18:06

Alte articole

Vezi mai mult