Gest nobil! Tatăl lui Dan Şova a primit scuze în scris de la Durex pentru prezervativul rupt

Compania de prezervative Durex a impresionat pe toată lumea cu un mesaj prin care şi-a cerut scuze pentru o eroare produsă acum mai bine de 40 de ani. “Domnule Şova, prin această scrisoare dorim să ne exprimăm regretele sincere pentru ruptura produsă într-unul dintre produsele noastre, care a dus, în cele din urmă, la conceperea accidentală a celui ce avea să fie, din păcate, fiul dumneavoastră”, se arată în document.

Reprezentanţii companiei încearcă să îl consoleze pe cel care, fără să vrea, i-a dat viaţă celui mai prost ministru din istoria României. “Slăbiciunea descoperită în prezervativ ne-a determinat să îmbunătăţim considerabil calitatea produselor noastre. Aşadar, fără să vreţi, aţi contribuit la evitarea a mii de dezastre precum Dan Şova. Ca să realizaţi importanţa acestui fapt, încercaţi să vă imaginaţi un Guvern format numai din miniştri la fel de proşti ca fiul dumneavoastră”, au mai adăugat şefii Durex.

Tatăl lui Șova nu acceptă însă scuzele companiei. “Regretele sunt tardive. Nenorocirile pe care le-a făcut fiul meu din cauza prostiei au depăşit orice măsură. Ruşinea familiei noastre nu poate fi spălată cu nişte scuze ieftine, venite după 40 de ani”, s-a revoltat acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
9 octombrie 2013 06:06
Citește mai mult despre: dan sova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult