Vladimir Putin nu e tocmai cel mai bun prieten al americanilor, dar gestul său de fair-play a lăsat comunitatea internaţională cu gura căscată! De ziua Americii, acesta se laudă că a pregătit “nişte artificii uriaşe” pe care promite să le declanşeze foarte curând, promiţând întregii lumi un spectacol grandios.

putin_super_artificii.jpg

“Am înţeles că focul de artificii e tradiţional de 4 Iulie, aşa că ne-am hotărât să lăsăm deoparte vechea noastră rivalitate şi să contribuim la festivităţi!”, a zâmbit Vladimir Putin. “Avem în hangarul ăsta, moştenite de pe vremea URSS-ului, câteva artificii cu rază lungă de acţiune, de 50 de megatone, care pot transforma totul pe o rază de 20 de km într-o feerie de lumini şi culori! Dacă nu ajung, trimitem şi câteva Tupolevuri încărcate cu petarde şi confetti.”

“Scutul împotriva artificiilor, proaspăt instalat de americani la graniţele noastre, arată însă că SUA au uitat cum e să te distrezi”, a adăugat preşedintele rus. “E păcat că aţi ajuns nişte moşi comunişti!”, i-a mustrat acesta pe foştii duşmani de peste ocean.


beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Saturday, 04.07.2015 04:52 Politic

National Cinematografic