Gest surprinzător de prietenie de ziua Americii! Ruşii pregătesc nişte artificii uriaşe

Vladimir Putin nu e tocmai cel mai bun prieten al americanilor, dar gestul său de fair-play a lăsat comunitatea internaţională cu gura căscată! De ziua Americii, acesta se laudă că a pregătit “nişte artificii uriaşe” pe care promite să le declanşeze foarte curând, promiţând întregii lumi un spectacol grandios.

“Am înţeles că focul de artificii e tradiţional de 4 Iulie, aşa că ne-am hotărât să lăsăm deoparte vechea noastră rivalitate şi să contribuim la festivităţi!”, a zâmbit Vladimir Putin. “Avem în hangarul ăsta, moştenite de pe vremea URSS-ului, câteva artificii cu rază lungă de acţiune, de 50 de megatone, care pot transforma totul pe o rază de 20 de km într-o feerie de lumini şi culori! Dacă nu ajung, trimitem şi câteva Tupolevuri încărcate cu petarde şi confetti.”

“Scutul împotriva artificiilor, proaspăt instalat de americani la graniţele noastre, arată însă că SUA au uitat cum e să te distrezi”, a adăugat preşedintele rus. “E păcat că aţi ajuns nişte moşi comunişti!”, i-a mustrat acesta pe foştii duşmani de peste ocean.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
4 iulie 2015 02:52
Citește mai mult despre: artificii Putin SUA ziua Americii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult