Lovitură dură pentru marele iubitor de delfini Remus Cernea. Marele său vis, acela de a-l face pe bunul să prieten delfinul Ghiță primar al Capitalei s-a spulberat în această după amiază, după ce delfinul a murit din cauza deshidratării. Deși ar avea și alți delfni pe care i-ar putea face primari, Remus Cernea nu mai poate, din păcate, să înscrie un alt candidat.

cernea_cu_delfin_in_bazin.jpg ”Niște inconștienți l-au acuzat pe delfin că nu ar fi strâns legal semnăturile pentru candidatură și am fost nevoit să mă prezint cu el la tribunal, unde a stat numai pe uscat”, acuză Remus Cernea. ”Cine l-a văzut însă pe delfinul Ghiță știe cât era de simpatic și de iubit, deci strângerea semnăturilor a fost o simplă formalitate. Toată lumea ar fi semnat pentru el!”

Pe de altă parte, Remus Cernea recunoaște că poate ar fi fost mai bine să asculte de delfin și să nu forțeze candidatura la București. ”El dorea să candideze la Constanța, spunea că acolo e mai aproape de mare și se simte mai în siguranță. E posibil să îi fi fost mai bine dacă rămânea în mare, la Constanța, și nu venea la București”, presupune Remus Cernea.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 05.05.2016 15:13 Politic

National Cinematografic