Ghinion! Legea salarizării a fost finalizată, dar nu poate fi implementată, că între timp s-au furat toţi banii

Legea salarizării unice întâmpină mici dificultăţi. După ce textul legii a fost adoptat rapid, în stilul PSD, care aruncă promisiuni pe care le cred fraierii, când a venit timpul punerii în aplicare, s-a constatat că banii lipsesc, pentru că evident au fost furaţi de pesedişti. Asta explică şi de ce dezbaterile au durat atât de mult: pesediştii trăgeau de timp să fure nestingheriţi.

Surse din Monitorul Oficial declară că se ştia că legea nu va ajunge la ei, pentru că: “PSD înseamnă hoţie. Noi nici n-am comandat hârtie pentru legea asta cu măriri de salarii, ştiam că e o minciună de-a pesediştilor”, declară Decebal Popescu de la Monitorul Oficial.

“Se numeşte ţeapă! N-aţi mai luat ţeapă?”, a explicat Olguţa Vasilescu situaţia legii salarizării. Unii bugetari mai creduli chiar contau pe măririle de salarii şi au luat credite ipotecare, dar nu mai pot plăti ratele. Conducerea PSD susţine că locuinţele lor vor fi luate şi date la RAPPS, să stea demnitarii în ele, că ei au bani să se ocupe de ele, şi dacă le laşi pe mâna săracilor ajung nişte ruine.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
31 mai 2017 13:34
Citește mai mult despre: hotie lege PSD salarizare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult