Ghiță, Mazăre și alți infractori s-au întors în țară că poate-i propune PSD-ul ca premieri

Locul vacant de premier are și efecte pozitive asupra României. Marii infractori ai României, fugiți din țară pentru că aici nu li se mai dădea o șansă, au început să se întoarcă în patrie, mai ales că există șanse reale să fie numiți prim-miniștri din partea PSD.

„Domnule, eu am toate calitățile necesare unui prim-ministru, știu să fur nu doar pentru mine ci și pentru partid”, a declarat Radu Mazăre. „Cine mă cunoaște, știe, cât am fost eu primar la fraierii ăia de constănțeni, nu m-am îmbogățit doar eu ci și toți colegii de partid, ba chiar și fomiștii ăia din celelalte partide. Și eu nu-s un lingău obosit ca Sorilache Grindeanu sau bețiv ca Tudose, mă pot dedica 85% furtului și cel puțin 25% carnavalului”.

Și Sebastian Ghiță s-a întors în România, pentru eventualitatea în care PSD va încerca un premier hoț cu barbă, dar și Puiu Popoviciu, pentru eventualitatea în care PSD va opta pentru un hoț tehnocrat. Printre ultimii veniți a fost și Petre Crăete, zis și Țăranul cu Maseratti, dar acesta a fost oprit la terminalul sosiri și anchetat câteva ore că nu s-a găsit asupra lui nimic furat.

Scris de Ef
16 ianuarie 2018 13:01
Citește mai mult despre: ghita hoti Mazare popoviciu

Alte articole

Vezi mai mult