Ghiţă susţine că a fost răpit şi a cerut 17 milioane de euro pentru răscumpărare

Situaţia lui Sebastian Ghiţă e din ce în ce mai complicată! La mai bine de două zile de la dispariţia patronului RTV, angajaţii postului susţin că au primit un mesaj urgent din partea acestuia. După cum era de aşteptat, Ghiţă susţine că a fost răpit şi le cere românilor o sumă imensă de bani pentru “răscumpărare”.

“Ca în cazul multor răpiri, e o casetă video destul de pixelată. Nu ne dăm seama unde se află Sebastian Ghiţă, dar pare a fi un loc călduros, cu ape cristaline şi palmieri luxurianţi – probabil o tabără teroristă din Orientul Mijlociu”, spune un apropiat

“Dacă vrem să-l mai vedem în viaţă pe Sebi Ghiţă, trebuie să-i trimitem 17 milioane de euro prin Western Union ca să fie eliberat. De asemenea, temuţii răpitori cer nişte contracte cu statul, o limuzină, un elicopter şi neapărat să-l punem premier pe Victor Ponta”, a confirmat un specialist care a urmărit înspăimântătoarea casetă.

Cei mai buni negociatori ai statului român au adus asigurări că vor încerca să scadă 1-2 milioane din preţul cerut de răpitori, care sunt “cu siguranţă” adevăraţi şi deosebit de periculoşi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
23 decembrie 2016 00:12
Citește mai mult despre: coruptie DNA ghita rapire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult