Glumă savuroasă a lui Victor Ponta, audiat azi la ICCJ: “Jur să spun adevărul şi doar adevărul”

Hohote de râs au cutremurat astăzi clădirea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde premierul Victor Ponta a fost audiat în dosarul Referendumului. Potrivit reporterilor de la faţa locului, Ponta şi-ar fi început pledoaria cu o glumă spumoasă: “Jur să spun adevărul şi doar adevărul!”

“Am leşinat de râs! Nu ştiam că Ponta face stand-up”, spune Decebal Popescu, judecător. “Când l-am văzut urcând la pupitru aşa, sobru, o glumă atât de complexă era ultimul lucru la care mă aşteptam. Avea şi mâna pe Biblie… Nu ştiu cum se abţinea să nu pufnească în râs.”

Printre râsete, chiuieli şi aplauze, Ponta a continuat cu încă o poantă delicioasă. “Când l-am auzit cu ‘Şi să nu ascund nimic din tot ce ştiu!’, cred că jumătate dintre noi eram pe podea, tăvălindu-ne de râs. A trebuit să suspendăm audierea ca să luăm aer, iar o doamnă a chemat chiar şi ambulanţa”, adaugă angajatul Curţii.

După momentul umoristic, şedinţa a continuat fără incidente, fiind întreruptă doar de chicotelile grefierilor care îşi aminteau scenele pline de haz care tocmai se petrecuseră.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
11 martie 2015 18:00
Citește mai mult despre: comedie gluma mincinos Ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult