Glume în Parlament! Deputaţii i-au scris „Tundemă!” în păr lui Remus Cernea

Surpriză neplăcută pentru Remus Cernea, după ce a adormit în timpul unei şedinţe parlamentare. În momentul în care s-a trezit, cel mai probabil de la propriul sforăit, Cernea a remarcat că toată lumea arată cu degetul spre el şi zâmbeşte. S-a dumirit ce se întâmplase abia când s-a privit în oglindă: cineva i-a scris în păr „Tundemă!”

Evident, principalul suspect este Valeriu Zgonea, cel care i-a cerut în nenumărate rânduri lui Remus Cernea să se tundă. Totuşi, sunt mulţi alţi parlamentari agramaţi, care ar fi scris mesajul fără cratimă, deci cercul suspecţilor este deocamdată destul de mare.

Remus Cernea rămâne însă pe poziţii şi insistă că nici nu se gândeşte să renunţe la plete. „Eu până acum doi ani am locuit cu părinţii şi n-am cedat nici măcar în faţa lor, deşi mă ameninţau că-mi sting televizorul devreme şi nu mă mai lasă în tabere dacă nu mă tund. Ar fi culmea să cedez în faţa lui Zgonea sau a oricărui alt parlamentar care îmi cere să mă tund”, a precizat deputatul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 februarie 2014 12:02

Alte articole

Vezi mai mult