Glume proaste la PMB! Cineva i-a pus lui Firea un abţibild cu USR pe spate, şi a luat şuturi de la tot Consiliul

Golanii se ţin de şotii la Primărie! În această dimineaţă, persoane necunoscute i-au lipit Gabrielei Firea pe spate un abţibild cu inscripţia “USR”. Până să şi-l dea jos, primăriţa Capitalei a încasat zeci de şuturi în fund de la consilierii PSD, care erau convinşi că aveau de a face cu cineva din partidul lui Nicuşor Dan.

“Îmi cer scuze faţă de distinsa mea colegă, doamna Firea, dar eu sunt un om simplu. Văd USR, dau un şut în cur”, spune Geani Popa, consilier general. “Din fericire, s-a întors şi a dezlipit post-itul înainte să apuc să-mi pun bocancul special.”

Furioasă, Firea a demis 24 de şefi de direcţii şi regii şi a atribuit, fără licitaţie, 174 mii de euro unei firme de detectivi particulari ca să-l găsească pe făptaş. “Rezultatele preliminare ale anchetei arată că a fost cineva din USR, bineînţeles. Oricine ar fi, propun să-l tăvălim prin smoală şi pene, iar de contractele cu CNADNR şi Avicola mă voi ocupa personal”, a exclamat edilul şef, uitându-se periodic peste umăr.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
9 ianuarie 2017 17:01

Alte articole

Vezi mai mult