România e din nou de râsul întregii Europe! În urmă cu câteva ore, gondola cu care a venit Comisia de la Veneţia la Bucureşti a fost furată de pe cheiul Dâmboviţei, unde era parcată chiar în dreptul Palatului de Justiţie.

gondola_furata_comisia.jpg
"Eu le-am spus colegilor, dacă mergem în România, să nu uităm vâsla în gondolă că n-o mai vedem. Eu am vorbit, eu m-am auzit. Era şi o gondolă bună, nou-nouţă", se plânge Mario Luigi, membru al Comisiei de la Veneţia.

"Din când în când mai scoteam capul pe geam, să mă asigur că încă e gondola acolo", mărturiseşte Romeo Ravioli, gondolierul delegaţiei. "La un moment dat a cerut domnul Iordache să tragem perdelele, că nu suporta lumina. Pesemne că exact atunci a fugit cineva cu gondola noastră."

"Nu disperaţi, sigur o găsim mâine în târgul de gondole de la Vitan", i-a sfătuit un poliţist pe proprietarii ambarcaţiunii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 25.04.2019 17:51 Politic

National Cinematografic