Pufosul sociolog Mirel Palada a dat încă o dodavă de nesimțire invitându-l pe pufosul senator Mihai Goțiu la o dezbatere privind violența. De data aceasta activistul clujean l-a refuzat, spunând că nu mai vrea să se facă de rușine într-o bătaie ca între femei. 

gotiu palada bataie pupici.jpg

„Încă mai proaspete în memorie momentele penibile în care d-l Palada a încercat să mă tragă de păr în studio la B1Tv. Nu știu cât ați observat din imagini dar, pe lângă asta, m-a și mângâiat pe fund. Nu vă spun ce scandal am avut acasă când prietena m-a văzut cu urme de ruj pe guler de la Mirel și a trebuit să cer să fie difuzate imaginile, să nu creadă că am fost la curve”, a spus Mihai Goțiu. 

Acesta spune că, în pricipiu, ar participa la o astfel de dezbatere doar dacă este prezent și un medic ginecolog care să declare, sub semnătură, că Palada nu este la ciclu și nervos. „Să mă înțelegeți, sunt pentru egalitate de șanse și toate astea, dar nu mi se pare normal să mă bat, din nou, cu femei agresive. Să citească Marie Claire dacă este nervos, nu să vină să se certe cu senatorii că l-a lăsat iubitul”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 09.10.2017 16:59 Politic

National Cinematografic