Graba cu legile justiţiei, explicată. Pesediştii vor să facă România cadou de Crăciun lui Dragnea

Deadline strâns pentru PSD, dar fezabil. Deputaţii şi senatorii puterii explică de ce se grăbesc aşa tare cu adoptarea legilor justiţiei. Ca să nu mai stea şeful lor s-o fure bucată cu bucată, până pe 25 decembrie, România va fi dată integral cadou lui Dragnea. Printre amendamentele de ultim moment vor fi şi unele referitoare la conturile românilor, care vor fi golite şi sumele băgate în conturile lui Dragnea.

“E un demers care porneşte din generozitatea noastră, o trăsătură tipică oamenilor de stânga. Vrem să facem un gest drăguţ, colegial, şi să-i dăm cadou toată ţara, de Crăciun. Din păcate, deşi românii au votat asta în 2016, iată că mai sunt unii care se opun şi ne pun beţe în roate, fiind plătiţi de Soros”, explică Florin Iordache, cel care a primit misiunea de la partid.

Iordache spune că la şedinţa finală în care se va vota legea prin care se dă ţara complet lui Dragnea parlamentarii de la USR vor fi daţi afară din clădire, pentru că “riscăm să stricăm surpriza. Domnul Dragnea nu ştie, totul e organizat în secret de noi, cei de la PSD. Nu e frumos să dea spoilere cei de la USR”, a mai spus Iordache.

Scris de Ionut
14 decembrie 2017 13:12
Citește mai mult despre: cadou Craciun Dragnea

Alte articole

Vezi mai mult