Graţiere la Politehnică! Restanţierii de peste 60 de ani vor primi în sfârşit nota 5

Supraaglomerarea din închisori nu e singura problemă adresată prin amnistie şi graţiere! Rectoratul Politehnicii a adoptat în această dimineaţă o decizie similară, menită să decongestioneze amfiteatrele. Potrivit unor surse oficiale, studenţii în vârstă de peste 60 de ani vor primi, în sfârşit, 5-ul mult dorit şi vor fi trimişi acasă.

“Chiar dacă în mod normal n-aş fi de acord cu graţierile în masă, nu pot să neg că sunt foarte recunoscător. Consider că mi-am ispăşit pedeapsa, m-am învăţat minte şi, la cum mă mişc, în niciun caz nu mai reprezint vreun pericol pentru societate”, spune Dacian Petrescu, student la Automatică din 1962.

“Şi eu trag de o restanţă încă de pe vremea lui Dej. Lumea s-a schimbat, nepoţii mi-au plecat în Germania, dar dacă îmi dau ăştia 5-ul, ajung şi eu să văd cum e în anul 4 înainte să mor”, adaugă Eliseu Mavrocordat, ultimul student la Socialism şi Calculatoare cu Cartele Perforate.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
26 ianuarie 2017 01:01

Alte articole

Vezi mai mult