Grecii boicotează produsele germane: „Renunțăm la Mercedesuri, trecem pe Ferrari”

Situația în Grecia este în continuare tensionată și mai multe grupări politice au început să recurgă la măsuri radicale. O mișcare foarte puternică este a tinerilor care au pornit o importantă campanie pe rețelele sociale, de boicotare a tuturor produselor germane.

„Suntem în situația asta din cauza Germaniei, care ne-a adus la sapă de lemn. De-acum încolo nu vom mai cumpăra niciun produs fabricat în acea țară. De exemplu, renunțăm la mașinile germane în favoarea celor italiene. Adio Mercedes, trecem pe Ferrari sau Masserati dar nu Pagani, că ălea au tot motoare nemțești”, a declarat un lider al Syriza.

Aceștia mai spun că vor renunța la adidași și se vor rezuma la șlapi și espadrile și, ca să se răzbune definitiv, vor înlocui berea germană cu cea spaniolă și italienească. „La vinuri rămâne cum am stabilit, tot franțuzești și chiliene, important e să fie vechi, de pe vremea lui Onassis”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 iulie 2015 14:07

Alte articole

Vezi mai mult