Greșeala profesorilor. I-au dat lui Ciucă cererile în scris și el e analfabet

Îi credeam mai deștepți de atât! Greva profesorilor s-a prelungit și astăzi, din cauza unei erori fatale de judecată din partea liderilor sindicali. Aceștia au trimis revendicările profesorilor în scris pe adresa de mail a premierului Marian Ciucă, uitând că România are un premier analfabet.

De două zile, Ciucă încearcă să silabisească împreună cu un consilier pe care l-a adus tot din MAPN pentru astfel de cazuri, dar cererile nu sunt însoțite și de desene explicative, cum se procedează la armată, așa că le este imposibil să descifreze. Surse din Guvern confirmă că Ciucă a cerut discret un abecedar de la ministrul Educației, Ligia Deca, să se pună la punct cu misterioasele semne numite litere.

Există indicii tot mai serioase că greva profesorilor se va prelungi, pentru că în timp ce citea revendicările, lui Ciucă îi curgea un firicel de scuipat din gură, din cauza uriașului efort intelectual. El recunoaște că spera să primească un mesaj  audio pe Whatsapp, cum se face în zilele noastre. ”Sunt tactici murdare”, spune Ciucă. ”Așa nu vom ajunge niciodată la o înțelegere. Repet, eu nu agreez să mi se dea un text la prima vedere, că nu suntem la BAC”, a mai spus Ciucă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
23 mai 2023 14:30
Citește mai mult despre: analfabet Ciucă grevă profesori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult