Greu pentru Pandele! De când a falimentat Bucureştiul, Firea merge la mall cu cardul lui

Suferă bucureștenii că Gabriela Firea e genul ăla de gospodină beată care dă banii pe manele în loc să-și repare casa, dar cel mai mult suferă soțul doamnei, domnul Pandele, primarul din Voluntari. Acesta se plânge că de când a falimentat Bucureștiul doamna merge la cumpărături cu cardul lui.

„Mă uit pe aplicație, să văd cum de mi-au dispărut câteva milioane de pe card, când colo, ce să vezi, cineva a cumpărat borduri de două milioane de euro, panseluțe de cinci milioane și trei rochii. O întreb, Gabi, știi ceva, ea, da, normal, păi era pe frigider și l-am luat pe al tău, că al meu e blocat, am luat doar niște mărunțișuri”, a povestit primarul Florică Pandele, șoțul Gabrielei.

Acesta spune că o mai lasă să-l folosească vreo două trei luni, după care o să pună piciorul în prag și o s-o invite să se ducă să fure în altă localitate dacă pe asta a terminat-o, că nu a luat-o s-o țină. „Tot zice că nu candidează, eu cred că trebuie să se autopropună pentru prim-ministru măcar, câți bani poate să spargă aiurea ca să falimenteze toată țara?”.

Scris de Eftimie
15 iunie 2019 13:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult