Greul abia acum începe pentru protestatarii de la Cotroceni! Se chinuie să afle cum se curăță portocalele

După ce au fost recompensați regește primind voie să păstreze portocalele și să le ducă acasă, protestatarii care au fost în acest weekend la DNA și Cotroceni se văd confuntați cu o problemă cu adevărat gravă. Mulți dintre ei vor trebui să afle cum se mănâncă aceste fructe, cum se curăță, pentru că au fost avertizați de către organizatori că nu se consumă cu tot cu coajă.

„Am auzit de o doamnă, doamna Macarie, a fost cu noi la protest și sâmbătă și anul trecut. A încercat să desfacă cu mâna și i-a alunecat degetul înăuntru și a stropit-o pe mileuri, vraiște i le-a făcut. Probabil există un aparat special cu care se pot desface aceste fructe”, a declarat o doamnă care a cerut la finalul săptămânii trecute demisia președintelui și înlocuirea procurorului șef al DNA.

Au existat și cazuri în care oamenii s-au avântat în curățarea portocalei cu un cuțit, fără să se documenteze înainte, ceea ce a generat numeroase telefoane la 112. Patru victime au fost înregistrate la serviciile de primire urgențe după ce au încercat să decojească o portocală cu cuțitul și s-au ales cu multiple plăgi înjunghiate și traumatisme.

Scris de Ef
19 februarie 2018 13:02
Citește mai mult despre: portocale protest

Alte articole

Vezi mai mult