Premierul Grindeanu e vizibil deranjat de decizia CCR, prin care i se interzice lui Dragnea să fie premier. Sorin Grindeanu, acest Igor al politicii, e disperat  că e nevoit să rămână mai departe slujitorul lui Dragnea, situaţie în care trebuie să fure doar pentru şeful PSD, şi nu în interes propriu, cum şi-ar dori.grindeanu_sluga_ccr.jpg

"A făcut urât de tot. A spart o scrumieră, pe urmă s-a urcat pe clădirea Guvernului, a luat steagul şi l-a rupt de nervi. Zicea: Până când să-l ling în cur pe teleormăneanul ăsta împuţit? Am şi eu o limită! Am făcut Banatul de râs, mă înjură toată lumea în Timişoara!", povesteşte Rodica, secretară din Guvern.

În schimb, Dragnea nu s-a arătat deloc deamăgit de decizia CCR: "Nu e neapărată nevoie să fiu eu personal premier, sunt destui lingăi în partid dispuşi să fie marionetele mele. Chiar dacă pleacă Grindeanu, vă asigur că găsesc în 5 minute un alt gunoi de om", spune Dragnea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 04.05.2017 19:04 Politic

National Cinematografic