Grindeanu, tot mai obraznic! După ce a refuzat să demisioneze, azi n-a vrut nici să se ducă după țigări

Sorin Grindeanu începe să cam sară calul! Dacă refuzul de-a demisiona a mai fost cum a fost, azi premierul a fost obraznic de-a dreptul: a refuzat să se ducă să-i cumpere țigări lui Liviu Dragnea. Și nu doar atât, a fost și perfid: a luat banii de țigări de la Dragnea, dar i-a păstrat pentru el, nu i-a mai returnat.
 
”Atentat la siguranța națională!”, urlă sluga isterică a lui Dragnea, Lia Olguța Vasilescu. ”Păi dacă domnul Dragnea rămâne fără țigări devine nervos și nu se știe ce decizie politică periculoasă poate lua. Are nevoie de țigări, să se calmeze, iar Grindeanu știe asta. Clar e rău intenționat când refuză să meargă după țigări. Iar refuzul ăsta chiar e motiv de demitere, indiscutabil!”
 
Și cum o nenorocire nu vine niciodată singură, umilirea lui Liviu Dragnea a continuat. După refuzul lui Grindeanu, infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD l-a trimis după țigări pe Petre Daea. Evident, acesta nu s-a întors cu țigări, ci un un nas de clovn, un monociclu și extrem de multe baloane colorate. ”Șefu’, vă fac țigări din baloanele astea. Pe ce culoare le vreți?”, l-a întrebat Petre Daea pe un Dragnea înmărmurit de nervi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 iunie 2017 14:48
Citește mai mult despre: Dragnea Grindeanu PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult