S-a depășit orice măsură! Gunoierii, indignați că medicii ar putea avea salarii la fel de mari ca ale lor, amenință să iasă în stradă, condamnând această crasă politică a Guvernului de susținere a unor categorii de bugetari care au o utilitate îndoielnică.protest_gunoieri_salarii_medici.jpg

”Atâta timp cât avem icoane dovedite ca făcătoare de minuni, pentru ce am da bani în plus unor trântori care omoară omul cu zile prin spitale, de uneori nici nu apucă să mai ajungă la biserică, să se închine la moaște, cum e creștinește?”, întreabă Victor T, gunoier din București.

Gunoierii spun că tradiția impune ca medicii să fie mai prost plătiți decât ei, altfel ordinea constituțională ar fi dată peste cap: ”Dacă le dăm bani medicilor, o să ne trezim că vin și profesorii să ceară! Unde s-a pomenit ca un profesor să primească un salariu decent? Păi, dacă ar avea bani, ne-am trezi cu ei prin cluburi de noapte, s-ar da la femeile noastre, sărăntocii!”, a mai spus indignat gunoierul Victor T.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 20.08.2015 10:07 Politic

National Cinematografic