Guvernarea PSD, dezastru total! Hotdog-ul de la Ikea s-a scumpit cu 50%, de la 1 leu la 1,5 lei

Adevărata dimensiune a dezastrului provocat de guvernările pesediste nu mai poate fi ascunsă! La Ikea prețul hotdog-ului a sărit în aer și e acum cu 50% mai mare, o scumpire care va lovi puternic în vânzările marelui producător de mobilă. ”Luăm în calcul inclusiv varianta să mutăm magazinul din România în Bulgaria”, sună anunțul înfiorător al celor de la Ikea.

”Dacă nici această dovadă clară că pesediștii duc țara spre colaps nu scoate sute de mii de români în stradă, atunci putem să ne facem bagajele și să plecăm toți din țară”, consideră reputatul analist Decebal Popescu. ”Spre ce ne îndreptăm? S-a ajuns ca un hotdog la Ikea să coste mai mult decât o călătorie cu RATB-ul! E inadmisibil!”

Reputatul analist spune că el intuia de mai mult timp că pesediștii duc țara spre prăpastie. ”Eu am simțit că ne îndreptăm spre dezastru încă de acum câteva zile, când am văzut că s-au scumpit merdenelele la metroul din Victoriei, de-au ajuns 3 lei. Dar, recunosc, nu mă așteptam să se ajungă la un dezastru de o magnititudine atât de mare, ca Ikea să scumpească hotdog-ul. Și nu cu 3-4 procente, ci cu imensul 50%”, a precizat Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
31 mai 2018 14:05

Alte articole

Vezi mai mult