Adevărata dimensiune a dezastrului provocat de guvernările pesediste nu mai poate fi ascunsă! La Ikea prețul  hotdog-ului a sărit în aer și e acum cu 50% mai mare, o scumpire care va lovi puternic în vânzările marelui producător de mobilă. ”Luăm în calcul inclusiv varianta să mutăm magazinul din România în Bulgaria”, sună anunțul înfiorător al celor de la Ikea.

hotdog_ikea_mustar.jpg ”Dacă nici această dovadă clară că pesediștii duc țara spre colaps nu scoate sute de mii de români în stradă, atunci putem să ne facem bagajele și să plecăm toți din țară”, consideră reputatul analist Decebal Popescu. ”Spre ce ne îndreptăm? S-a ajuns ca un hotdog la Ikea să coste mai mult decât o călătorie cu RATB-ul! E inadmisibil!”

Reputatul analist spune că el intuia de mai mult timp că pesediștii duc țara spre prăpastie. ”Eu am simțit că ne îndreptăm spre dezastru  încă de acum câteva zile, când am văzut că s-au scumpit merdenelele la metroul din Victoriei, de-au ajuns 3 lei. Dar, recunosc, nu mă așteptam să se ajungă la un dezastru de o magnititudine atât de mare, ca Ikea să scumpească hotdog-ul. Și nu cu 3-4 procente, ci cu imensul 50%”, a precizat Decebal Popescu.

Scris de Calin | Thursday, 31.05.2018 13:37 Politic

National Cinematografic