Guvernul a cedat presiunii străzii! Se vor face piste speciale pentru protestatari!

Proiectul de lege pentru amenajarea de piste pentru protestatari a fost redactat azi dimineaţă şi trimis parlamentului pentru dezbatere în regim de urgenţă. Acesta cuprinde mai multe detalii tehnice cum ar fi traseele pe care vor fi amenjate aceste piste, lungimea lor precum şi lăţimea. Culoarea pistelor va fi stabilită prin normele metodogice care vor apărea de la 1 ianuarie.

„Prin acest act normativ intrăm şi noi, în sfârşit, în rând cu lumea civilizată, unde astfel de piste sunt la ordinea zilei. Oamenii care vor să protesteze sau să mărşăluiască prin Capitală vor avea, de acum încolo, un loc specia pentru ei, astfel încât să nu deranjeze nici traficul auto, nici pe cel pietonal”, a declarat premierul României, cu ocazia depunerii oficiale a documentului.

Legea privind amenjarea de piste pentru protestatari prevede şi amenzi pentru şoferii care parchează maşina pe ele, sau doar staţionează cu avariile pornite, precum şi pentru oameni care n-au nimic altceva de făcut şi doar cască gura în zona de protest.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 septembrie 2013 14:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult