Guvernul a luat act de respingerea ordonanței 13 în Camera Deputaților și aprobarea ordonanței 14 care anulează ordonanța 13 și a organizat o ședință de urgență în care premierul Grindeanu a propus ordonanța 15, care are același conținut ca și ordonanța 13, atâta doar că este valabilă 5 minute, cât să scape Dragnea. 

grindeanu_si_dragnea.jpg

Stăpânul premierului Grindeanu, Liviu Dragnea, s-a arătat surprins de adoptarea acestei noi ordonanțe. „Eu, zilele acestea, mă aflu un cosmos unde intermediez niște tratative de pace între imperiul Romulan și Republica Democrată Klingoniană. N-am auzit nimic de nici o ordonanță, ăstea sunt invenții ale presei”, a declarat Liviu Dragnea. 

Ordonanța a intrat în vigoare la ora 14.30 și s-a autoabrogat la 14.35, oră la care în pușcării mai sunt trei oameni: un infractor care câștigă bani mulți din metoda accidentul, un sărac care s-a adăpostit să aibă și el o masă caldă și un acoperiș asupra capului și Sorin Ovidiu Vântu care are suficiente condamnări cât să stea în închisoare până la finalul anului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 21.02.2017 13:50 Politic

National Cinematografic