Guvernul a dat OUG 15, care prevede ca OUG 13 să fie valabilă 5 minute, cât să scape Dragnea

Guvernul a luat act de respingerea ordonanței 13 în Camera Deputaților și aprobarea ordonanței 14 care anulează ordonanța 13 și a organizat o ședință de urgență în care premierul Grindeanu a propus ordonanța 15, care are același conținut ca și ordonanța 13, atâta doar că este valabilă 5 minute, cât să scape Dragnea.

Stăpânul premierului Grindeanu, Liviu Dragnea, s-a arătat surprins de adoptarea acestei noi ordonanțe. „Eu, zilele acestea, mă aflu un cosmos unde intermediez niște tratative de pace între imperiul Romulan și Republica Democrată Klingoniană. N-am auzit nimic de nici o ordonanță, ăstea sunt invenții ale presei”, a declarat Liviu Dragnea.

Ordonanța a intrat în vigoare la ora 14.30 și s-a autoabrogat la 14.35, oră la care în pușcării mai sunt trei oameni: un infractor care câștigă bani mulți din metoda accidentul, un sărac care s-a adăpostit să aibă și el o masă caldă și un acoperiș asupra capului și Sorin Ovidiu Vântu care are suficiente condamnări cât să stea în închisoare până la finalul anului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Eftimie
21 februarie 2017 14:02

Alte articole

Vezi mai mult