Guvernul a înfiinţat o agenţie pentru furtul din locuinţe pentru a face rost de bani la buget

Guvernul Boc a emis o ordonanţă de urgenţă care dispune înfiinţarea unei noi agenţii de stat. Aceasta are ca scop colectarea de fonduri la buget prin sustragerea de bani şi bunuri din locuinţele românilor.

Potrivit lui Emil Boc, furturile din locuinţe îi vor viza în primul rând pe angajaţii din mediul privat.

„Ei au rămas neatinşi de reducerea salariului cu 25%. Trebuie să luăm cumva şi de la ei”, a ţinut să precizeze premierul. „Oricum, ne-am gândit în primul rând la tinerii din multinaţionale, pentru ei agenţia va derula programul Furt din prima casă.”

Funcţionarii din subordinea noii agenţii vor pătrunde în locuinţele românilor pe timp de noapte sau când aceştia sunt plecaţi la serviciu (ăia care mai au şi serviciu!) pentru a lua bani, bijuterii şi electrocasnice. Boc a ţinut să precizeze că, din casele românilor foarte săraci se vor sustrage inclusiv covoare, iar dacă proprietarul nu are nimic prin casă se va lua, pur şi simplu, pielea de pe el.

„Orice sursă de alimentare a bugetului de stat este binevenită. Românii trebuie să se comporte responsabil şi să cotizeze, măcar până trece criza. Bineînţeles, nu e nimeni obligat să participe la acest program. Cine nu vrea să dea bani poate să-şi instaleze sisteme de alarmă, să-şi cumpere câini de pază, să apeleze la serviciile BGS, dar eu zic că nu se merită,” a completat Emil Boc, în cadrul unei declaraţii de presă

Acum, cea mai mare grijă a Guvernului este ca nu cumva directorii din agenţia nou înfiinţată să-şi tragă salarii prea mari, care să sărăcească şi mai mult bugetul. Ar fi curată hoţie, a încheiat Boc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 mai 2010 10:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult