Înmulțirea cazurilor de Covid i-a determinat pe guvernanți să intervină cu un avertisment deosebit de sever: ”Dacă nu vă potoliți, o să deschidem restaurantele și o să dăm drumul la nunți și vă băgăm în sărăcie lucie!”, a amenințat premierul Ludovic Orban

rares-bogdan-nunta.jpg Și, într-adevăr, cu greu se poate imagina o amenințare mai odioasă. Pentru că nimeni, dar absolut nimeni nu e pregătit în perioada asta să meargă la nunți. Cum ar fi să stai 8-10 ore cu mască pe față și cu manelele la maxim, și la final să mai dai și 300-500 de euro pe masă.

”Vreți distracție fără distanțare? Atunci înseamnă că vreți și dansul pinguinului și asta veți primi”, a continuat să amenințe premierul. ”Și o să mă asigur că restaurantele vor organiza nunți în fiecare zi a săptămânii, nu doar în weekend. Iar terasele și cluburile le voi închide, să fie nunta singura opțiune pentru ieșit din casă.”

Se pare însă că adevăratul motivul pentru care Ludovic Orban vrea să dea drumul la nunți nu este creșterea cazurilor de persoane infectate cu Covid, ci cu totul altul. Rareș Bogdan l-a rugat, de fapt, să redeschidă sezonul nunților, că a acceptat să fie naș la câteva zeci de nunți și și-a cumpărat deja costumele și batistuțele pentru fiecare eveniment în parte.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 28.06.2020 09:00 Politic

National Cinematografic