Guvernul Boc a picat. „Să vină Ando!”

Guvernul Boc a picat, după ce moţiunea de cenzură înaintată de PNL şi UDMR a primit 254 de voturi pentru şi 176 contra (la pauză 127-90).

 

Motivele care au stat la originea demiterii executivului sunt clare: Emil Boc este considerat principalul responsabil pentru înfrângerea ruşinoasă de la Belgrad (cea de sâmbătă, când naţionala noastră a pierdut cu 0-5 în faţa Serbiei, nu cea suferită de turci în bătălia de la 1456, Boc având un rol prea mic în desfăşurarea acesteia din urmă ).

 

Ca de obicei, presa sportivă consideră că numai un naiv ar putea spune că Răzvan Lucescu este în vreun fel vinovat pentru dezastrul din meciul cu sârbii.

 

“Răzvan a făcut ce a putut, dar e greu să reuşeşti mai mult cu unul ca Boc”, a declarat Tolontan, în cadrul unei intervenţii pe GSP TV. “Practic, premierul e o reminiscenţă din era Piţurcă, având acelaşi stil de joc ca doi favoriţi ai fostului selecţioner: Florentin Petre şi Florentin Dumitru.”


În plus, potrivit unor surse din anturajul naţionalei, după meciul cu Serbia, Boc a băut până a picat sub masă. Evident, în picioare, aşa cum ne-a obişnuit.


Preşedintele Băsescu a ieşit şi el cu declaraţii şi a spus că nu îl va mai convoca pe Boc la Cotroceni, deşi premierul este profesor titular de drept (şi de ştiinţe politice) la Universitatea Cluj.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 octombrie 2009 14:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult