Guvernul Grindeanu vrea să împrumute 174 miliarde euro de la FMI, ca să plătească protestatarii

PSD nu a renunțat la ideea de a organiza o contra-manifestație de protest. În acest scop Guvernul Grindeanu a început negocierile cu FMI pentru accesarea unei linii de credit de 174 de miliarde de euro, bani ce vor fi folosiți pentru plăti cu câte 100 de lei pe toți protestatarii PSD care se vor duce să ceară demisia lui Klaus Iohannis, că el este de vină pentru toate relele din țara asta.

Sumele luate de la FMI nu vor fi folosite doar pentru plata manifestanților ci și pentru achiziționarea de autocare noi pentru transport, portavoci, like-uri pe Facebook pentru Floricica Dansatoarea. Ca de obicei, în cazul achizițiilor făcute de PSD, 65% din bani vor fi cheltuiți pe comisioane. Întrebat de această măsură, Liviu Dragnea a spus că nu știe despre ce este vorba și că el nu verifică toată ziua ce face premierul sau partidul său.

Premierul Sorin Grindeanu a motivat începerea negocierilor cu FMI prin „asigurarea stabilității țării”. În cazul în care președintele Iohannis decide să-și dea demisia, banii vor fi returnați fondului monetar, mai puțin comisionul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 februarie 2017 16:02

Alte articole

Vezi mai mult