Guvernul impulsionează vaccinarea: va adăuga un 0 la cifrele zilnice de vaccinare

Reunit singur în fața oglinzii ca să găsească o soluție la scăderea masivă a numărului de români care se vaccinează zilnic, premierului Florin Cîțu i-au fost suficiente 6 ore ca să găsească o metodă prin care, spune el, vaccinarea va fi impulsionată într-un mod extrem de spectaculos.

„Am decis să dau o lovitură decisivă cifrelor zilnice de vaccinare: se va adăuga un 0 la ele. Așa că, în loc de 24.000 de vaccinați, vom avea 240.000 de vaccinați într-o singură zi. Extraordinar, nu? Asta e o idee care numai mie îmi putea veni și care arată încă o dată cât de bun sunt ca premier. Cel mai bun! Bravo, Florin Cîțu!“, a declarat Florin Cîțu.

Premierul a anunțat și de unde va fi luat acel 0 care va fi adăugat la cifrele zilnice de vaccinare. „Pentru că nu putem să-l scoatem din burtă, el va fi luat de la cifrele zilnice ale persoanelor infectate. La fiecare 100 de infectați vom raporta 10. Iar dacă infectările vor scădea de 10 ori și, în același timp, vaccinările vor crește de 10 ori, coronavirusul nu are nicio șansă în România“, exultă Florin Cîțu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 iunie 2021 14:35
Citește mai mult despre: florin citu vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult