Guvernul intervine în Mamaia. Va subvenționa cu 50 de bani pizza de 80 lei

Pentru că prețurile au luat-o razna nu doar la benzină, ci și la terasele din Mamaia, Guvernul României a decis să intervină decis în stațiunea de la malul mării. Astfel, turiștii din Mamaia sunt rugați să păstreze bonurile atunci când merg la terasă, pentru că statul le va oferi o subvenție de 50 de bani la fiecare pizza de 80 lei cumpărată.

Atenție, însă! Generoasa subvenție de 50 de bani va fi oferită doar celor care-și comandă pizza de 80 de lei. Va fi, totuși, o subvenție și la pizza de 60 de lei, însă doar una de 10 bani. Guvernul îi încurajează pe români să aleagă, totuși, pizza de 80 de lei, ca să se poată bucura de subvenția totală.

Premierul Marian Ciucă a anunțat că va merge personal în Mamaia în acest weekend, ca să verifice că se implementează subvenția pe toate terasele care servesc pizza. „Voi merge și voi mânca 10 pizza, deci voi obține o subvenție de 5 lei. Lumea așa trebuie să se gândească la subvenție, nu că e 50 de bani, ci că poate fi foarte ușor și 5 lei“, a spus premierul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 iulie 2022 09:03
Citește mai mult despre: ciuca mamaia pizza subvenție

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult