După ce și-au dat seama că nu le ajung banii pentru toți asistații sociali și bugetarii incompetenți care-i votează, pesediștii s-au gândit să introducă un nou impozit. Astfel, toți câinii care au protestat împotriva ciumei roșii în ultimul an vor trebui să dea statului 16% din banii primiți de la Soros pentru prezență.

caini_declaratie_anaf.jpg ”După cum s-a spus și la România TV, toți câinii din Piața Victoriei au luat câte 30 de lei de la Soros pentru fiecare seară de protest. Mi se pare absolut normal ca o parte din acești bani să ajungă la bugetul statului, pentru că și câinii ăia sunt parte a României, chiar dacă sunt vânduți lui Soros”, a anunțat cel mai recent dintre proștii puși de PSD în fruntea Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici spune că toți câinii trebuie să estimeze la câte proteste anti-PSD se vor duce în acest an, câți bani vor lua de la Soros pentru asta și să achite în avans 16% din suma totală. ”Estimez 174 de prezențe în stradă pentru fiecare câine în acest an, pentru că - să fim serioși! - noi, pesediștii, suntem uluitor de proști, așa că în fiecare zi le vom da motive să se revolte împotriva noastră, ceea ce înseamnă că ne umplem de bani”, s-ar fi destăinuit Eugen Teodorovici unor apropiați, în timp ce-și freca mâinile de bucurie și îi cădeau balele din gură. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 08.02.2018 18:20 Politic

National Cinematografic