Guvernul introduce Declaraţia 700, ca să impoziteze câinii care au luat bani de la Soros la proteste

După ce și-au dat seama că nu le ajung banii pentru toți asistații sociali și bugetarii incompetenți care-i votează, pesediștii s-au gândit să introducă un nou impozit. Astfel, toți câinii care au protestat împotriva ciumei roșii în ultimul an vor trebui să dea statului 16% din banii primiți de la Soros pentru prezență.

”După cum s-a spus și la România TV, toți câinii din Piața Victoriei au luat câte 30 de lei de la Soros pentru fiecare seară de protest. Mi se pare absolut normal ca o parte din acești bani să ajungă la bugetul statului, pentru că și câinii ăia sunt parte a României, chiar dacă sunt vânduți lui Soros”, a anunțat cel mai recent dintre proștii puși de PSD în fruntea Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici spune că toți câinii trebuie să estimeze la câte proteste anti-PSD se vor duce în acest an, câți bani vor lua de la Soros pentru asta și să achite în avans 16% din suma totală. ”Estimez 174 de prezențe în stradă pentru fiecare câine în acest an, pentru că – să fim serioși! – noi, pesediștii, suntem uluitor de proști, așa că în fiecare zi le vom da motive să se revolte împotriva noastră, ceea ce înseamnă că ne umplem de bani”, s-ar fi destăinuit Eugen Teodorovici unor apropiați, în timp ce-și freca mâinile de bucurie și îi cădeau balele din gură. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 februarie 2018 18:20
Citește mai mult despre: caine guvern impozit PSD Soros

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult