Guvernul le promite bani românilor care se întorc din concediu

Ca să-i încurajeze pe românii plecați în concediu să se întoarcă în țară, premierul pune la bătaie importante sume de bani. Potrivit lui Boc, Guvernul va acorda câte 5.000 de euro fiecărei persoane care alege să revină acasă.

“Țara are nevoie de forță de muncă. Trebuie să îi atragem cumva pe românii care au plecat în concediu. Știu că se trăiește mult mai bine în vest, însă îi încurajez pe adevărații patrioți să se întoarcă în țară și să aplice și la noi ce au văzut acolo.”

Boc a atras atenția că avem de-a face cu un adevărat exod al turiștilor români peste hotare:

“Mai întâi ne-au plecat creierele. Acum văd că nu mai rămâne nimeni în țară. Mirajul plajelor din Grecia îi atrage pe tot mai mulți români, care pleacă la Paralia Katerini în căutarea unei vieți mai bune. Eu le spun altceva: Nici în străinătate nu e mai bine. Va veni în curând un val de aer polar care va lovi inclusiv Grecia. Oameni buni, întoarceți-vă acasă, n-o să mai puteți sta mult timp la plajă!”

Dacă turiștii români nu se vor întoarce în țară, ei vor fi înlocuiți cu turiști din China. Ei au avantajul că nu sunt foarte pretențioși, mulțumindu-se cu condiții de cazare mizerabile.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 august 2011 06:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult