Guvernul le propune românilor o schemă: pentru 50 lei îţi apare numele în Constituţie

În scopul atragerii de venituri suplimentare la bugetul de stat, Guvernul României propune populaţiei o schemă prin care cei care doresc să le apară numele în noua Constituţie pot achita 50 lei şi obţin nemurirea constituţională.

„Ne aşteptăm la atragerea de peste 40 de milioane de Euro la bugetul de stat, banii urmând să fie folosiţi pentru achiziţia hârtiei necesare tipăririi noilor Constituţii, cu listele suplimentare cu nume”, a declarat Crin Antonescu, şeful comisiei de modificare a Constituţiei.

Potrivit membrilor comisiei, românii care vor să-şi treacă numele în Constituţie pot plăti taxa de 50 RON la orice oficiu poştal sau unitate CEC, primind o chitanţă cu care se prezintă la Direcţia Taxe şi Impozite Locale.

Cetăţenii care doresc să le facă o surpriză prietenilor, soţilor sau rudelor au posibilitatea de a le face cadou înscrierea numelui în noua Constituţie.

„Ar fi un gest drăguţ. Sunt curios dacă acceptă şi dedicaţii. De exemplu, eu aş da şi 150 RON, numai să apară undeva: De la Mioara pentru Mişu, cu dragoste, în amintirea unei Constituţii atletice”, a declarat Mioara, din Bucureşti.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
17 iunie 2013 11:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult