În mod cu totul surprinzător, românii n-au dat năvală în muzee în acest prim weekend de după starea de urgență. La nivelul întregii țări s-au înregistrat 246 de vizite la muzeu, dar 245 dintre ele au aparținut unor angajați ai muzeului, deci practic a existat un singur plătitor de bilet la nivelul întregii țări.

muzeu_arta.jpg Cei din Guvern sunt siguri că românii n-au dat năvală în muzee pentru simplul motiv că nu știau că s-au redeschis, așa că azi au ținut să le reamintească românilor acest lucru. ”Probabil circulă fake news-uri care spun că riști amendă dacă mergi la muzeu. Nu, nu este adevărat! Muzeele pot fi vizitate în perioada asta fără niciun risc, sunt deschise legal”, a spus azi premierul Orban.

Și se pare că mesajul de azi al Guvernului a ajuns unde trebuie. În doar o oră de la anunț, câteva zeci de mii de români au căutat pe dexonline cuvântul muzeu, să afle ce e e ăla. Și este de așteptat ca 0,8% dintre acești români să fie convinși și să viziteze un muzeu, ceea ce va duce cu siguranță la o adevărată explozie a numărului de vizitatori din muzeele României. - de la un vizitator la câteva sute de vizitatori.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 18.05.2020 08:54 Politic

National Cinematografic